woensdag, oktober 11, 2006

Flock-Review

Hallo, iedereen.


De tweede dag op multi-subjects begint met een review over de internet browser Flock. Dit is een browser die eigenlijk uit Mozilla Firefox geboren is. Het heeft alle functies van mozilla maar nog enkele "sociale" extra's.

Deze browser staat bekent als "The Social Web Brower".

Hiermee word bedoeld dat deze browser volledig gericht is op communicatie. Daarom is er ook een Flock Community. Deze community zet foto's online, heeft een flock winkel, blog, enzovoort.

Als je flock installeerd (er is een versie voor de mac en voor pc) dan zal al meteen de mooie look van deze browser opvallen. Hij deed mij meteen denken aan het os van macintosh :)

Als we naar de functies gaan kijken van deze browser kunnen we vaststellen dat deze toch wel heel knap ineenzitten. Je hebt meteen de mogelijkheid na de installatie om het nieuws te lezen, de beste filmpjes van youtube en yahoo te bekijken en nog veel meer.

Je kan ook altijd de foto-toolbar openen. Hier kan je foto's zien die al de Flock-gebruikers hebben geupload. Ook kan jij, als nieuwe flocker, zelf jouw foto's uploaden met een simple druk op de knop.

Wat ik vooral handig vind is de Blog-tool. Hier zet je gewoon een de link in van jouw favoriete blogs, en dan heb je de mogelijkheid om jouw post te plaatsen op die pagina zonder op de blog-pagina zelf te zijn! (je hebt er ook de mogelijkheid om je post te bewerken met enkele basisopmaken; vet, cursief,...)

Zoals je hoort is dit zeker een programma om eens uit te proberen. Ikzelf gebruik het ook en het is echt fantastisch.

Hier even een link naar de homepage van Flock. http://www.flock.com/

Veel succes,

greetz,

The VendeTTa Lord

Blogged with Flock